pondělí, prosince 19, 2005

For loveletters!!!

Maj novy mail je electricfret@centrum.cz.A bude, dokud nebudu dead.

pátek, prosince 16, 2005

DA PLACE WE WANT TO FUCK

Yo seniores, zitra zacalnu za registraci www.thechernobyl.net. Aj jaj. Chernobyl Fest na konci ledna, lo-fi, idm, noise, breakekekore. Snad v 7 a pulce v Brne, snad, sef ne tam asi nema moc rad, protoze ho zmlatil kamarad, jednu ne tam nasel, jak tam spim v satne pro herce, jednu sem s kamaradem iligal zustal po zaviracce a dojeli policajti, protoze zme moc nahlas hrali na klavir. Vcera sem zalozil kapelu, bude to takova ta hudba co hraju lidi z art skol, takove ty trendy, spousta hnusnych zvuku, kamoska bude zpivat a hrat na kytaru, je to oldskull punkerka, ja su oldskull elektrikkk off-line buzzikkkkk (to je ftip), pavel s kytaru bude drzet ten feel of point no return. Shanim basu, budu baskytarista. Zitra se budu met lip.

neděle, listopadu 27, 2005

The Chernobyl - Offground kalča festival


Chernobyl bude v prosinci vy pusinky. Zatim si vychutnejte ten nej cool obrazek na tento tyden... Pa

středa, listopadu 09, 2005

VSECKO JE JINAK!!!!!!!!!!!!

Díky nedobré čistotě našich komunikačních kanálů sem zde publikovat špatné informace.
DEMOLISN PARTY nebude (a jak někteří zjistili ani nebyla) 22. října, ale 19. listopadu. A aby toho nebylo málo, nebude to DEMOLISN PARTY, ale COMPANIERA CURIE SOUND SYSTEM PARTY. Místo je stejné, tj. Yacht Club. A, bože, playlist je taky jiný - hrát bude Electric Fret (ee-kleš), P.O.P. corp. (ragga/d´n´b), MIK-MIK (hcore), BIN1010100 (idm, lo-fi, electro), O.D.U. (man with the midi controller) & COMPANIERA CURIE (xprmntl).
¨
Všecko díky špatné domluvě a neochotě určitých zainteresovaných lidí. A právě díky těmto kreténům chystám s O.D.U.em do Yachtu na prosinec festival CHERNOBYL - idm, lo-fi, noise, elektro, multimedia, performance party. Ale s tím ještě chvílu počkám. Tra dá.

středa, října 12, 2005

Demolisn Party "On The Road"!

Jestli bude vše OK, což je celkem nejisté, bude se 22. října konat v brněnském Yacht klubu 4. Demolisn Party. Pointa akce je upozornit na pomalu zanikající komunitu kolem brněnského pavlačáku Kopečná 37. Ke klasickým zjevům z Companiera Curie sound systemu (tj. Electric Fret (electro/e-clash, Kurt Kodein (ambient), P.O.P. copr. (ragga jungle), Mikulash (hardcore)) přibude ještě host Jerry (d'n'b) a je možné, že se odhodlám přichystat nějakou projekci, aby se vymleté mozky měly na co dívat. Je to sice proti mému přesvědčení, ale bude asi i nějaké vstupné, tak 30k, uvidí se. Je ale jasné, že takový večírek není každý víkend, takže doporučuju se na tenhle den pekelně připravit a pak ho pekelně prožít.

I started a joke

This is testing mode, OK? I'm just tryin' this digital trendy shit, man!